ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

Εκπαίδευση μακιγιάζ, ονυχοπλαστικής ,βλεφαρίδων και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια Lash Lift, Brow Lift, One By One, Henna Tattoo.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Έπειτα από χρόνια πείρας στον χώρο της εκπαίδευσης, η All M Cosmetics Beauty Academy δημιούργησε για εσάς ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιποίησης/αισθητικής άκρων.

Βασική αρχή μας είναι να εστιάζουμε στην σωστή εκμάθηση και να ασχολούμαστε με τον κάθε σπουδαστή/σπουδάστρια με μοναδικότητα!

Τα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί με πολλή προσοχή και έπειτα από μελέτη ετών ώστε να παρέχουμε τις αναγκαίες γνώσεις αλλά και να αναδείξουμε τον κάθε σπουδαστή ή σπουδάστριά μας σε κορυφαίο nail artist. Οι δεκάδες απόφοιτοι της All M Cosmetics Beauty Academy  το επιβεβαιώνουν, η φήμη μας το επισφραγίζει!

Το πρόγραμμα διεξάγεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια της σχολής μας και με κάθε επαγγελματισμό ώστε να αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης αλλά και να προσφέρει μια σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ο κάθε σπουδαστής/σπουδάστρια εξειδικεύεται στις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους Περιποίησης Άκρων.
Και η εξειδίκευση αυτή δεν κοστίζει ακριβά. Κατανοώντας την στενότητα και την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, δημιουργήσαμε για εσάς τα πλέον ανταγωνιστικά πακέτα ώστε η συμμετοχή να είναι προσιτή σε όλους.

Η σχολή εστιάζει στην σωστή εκμάθηση και αντιμετωπίζει τους μαθητές της ως μοναδικούς και όχι ως σύνολο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων και την παροχή βεβαίωσης παρακολούθησης είστε πλέον έτοιμοι να εργασθείτε

 • σε πλήθος επιχειρήσεων όπως κομμωτήρια, spa, studios κτλ

 • αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας (freelance) με δικό σας πελατολόγιο.

Τι προσφέρουμε στους σπουδαστές μας

 • Βεβαίωση παρακολούθηση

 • Κλειστά τμήματα με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων έως έξι άτομα (2 έως έξι άτομα) ώστε κάθε συμμετέχων/συμμετέχουσα να απολαμβάνει σχεδόν αποκλειστική διδασκαλία!!!

 • Δωρεάν υλικά κατά την εκπαίδευση και όχι μόνο!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το πρόγραμμα διαρκεί 3 μήνες

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Γνωριμία με τα προϊόντα του μανικιούρ πεντικιούρ: καλλυντικά, βερνίκια, θεραπευτικά υλικά.
Λειτουργία και επιλογή Μηχανημάτων – Αποστείρωση και συντήρηση εργαλείων.
Οργάνωση χώρου εργασίας – Υγιεινή και Ασφάλεια στον χώρο εργασίας — Πρώτες Βοήθειες.

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Στοιχεία Ανατομίας και Δερματολογίας -Ανατομία χεριού – νυχιών
Προβλήματα νυχιών, δέρματος και αλλοιώσεις
Εφαρμογή βερνικιών- διάφορες μέθοδοι
Γαλλικό βάψιμο νυχιών άνω άκρων – περιποίηση άνω άκρων – βαφή άνω άκρων
Χρήση τροχού και εξαρτήματα αυτού

ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Εισαγωγή στο πεντικιούρ – ανατομία ποδιού – νυχιών
Ιδιαίτερο πρόβλημα εισχώρησης νυχιών στα μεγάλα δάχτυλα των κάτω άκρων και αντιμετώπισή του
Απομάκρυνση επωνυχίων – σχήμα νυχιών – χρήση τροχού και εξαρτήματα αυτού
Περιποίηση κάτω άκρων – βαφή νυχιών
Spa πεντικιούρ γυναικείο – spa πεντικιούρ ανδρικό
Mάσκες και πίλινγκ κάτω άκρων
Eφαρμογή Γαλλικού βαψίματος κάτω άκρων

ΟΝΥΧΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ GEL-ACRYLGEL

Γνώση προϊόντων, εξαρτημάτων, εργαλείων
Οργάνωση του επαγγελματικού χώρου Ονυχοπλαστικής
Προετοιμασία χώρου (εξαρτήματα – υλικά)
Προετοιμασία πελάτη (διάγνωση νυχιών κλπ)
Τοποθέτηση tips – Τοποθέτηση tips και με χρήση τροχού
Εφαρμογή gel – Εφαρμογή χρωματιστών gel
Εφαρμογή acrylgel
Προβλήματα εφαρμογών – Λύσεις των προβλημάτων
Συντήρηση διαφόρων τεχνικών
Αφαίρεση Τεχνητών νυχιών – Εφαρμογή μόνιμου γαλλικού
Συνδυασμοί τεχνικών διακόσμησης – Nail Design

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

H Ακαδημία “All M Cosmetics Beauty Academy” είναι:

 • Από το Δεκέμβριο του 2012 Πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο πιστοποιήσεων ACTA, τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τα επαγγέλματα ομορφιάς. Η ACTA είναι φορέας πιστοποίησης επαγγελμάτων ομορφιάς που αναπτύσσει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζει και βεβαιώνει το επίπεδο γνώσεων και ικανοτήτων του επαγγελματία.

 • Πιστοποιημένος φορέας από τον Ο.Ε.Ε.Κ. (Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης)

 • Διαπιστευμένος φορέας από το Ε.Σ.Υ.Δ (Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης).

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

 • Δέσποινα Σωτηριάδου
  Δέσποινα Σωτηριάδου, Nails Course

  Ο χώρος της σχολής είναι πολύ ωραίος όπως και το περιβάλλον. Η αίθουσα είναι άνετη και ωραία. Οι ιδιοκτήτες είναι πάντα δίπλα μας και με ενδιαφέρον προς τους μαθητές. Η καθηγήτρια είναι εξαιρετική ως προς τη συμπεριφορά των μαθητών, στις γνώσεις της τέχνης των νυχιών και επικοινωνιακή. Απίστευτη και εκ μέρους μου την ευχαριστώ πολύ. Τα προϊόντα της σχολής είναι πολύ καλά. Ευχαριστώ πολύ.

 • Καρακίτσου Ελένη
  Καρακίτσου Ελένη, Nails Course

  Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και σε αυτό με βοήθησε η ALL M COSMETICS. Συνάντησα έναν χώρο ζεστό με όμορφη διακόσμηση, μεγάλες αίθουσες και πλήρως εξοπλισμένες. Οι καθηγήτριες είναι άρτια εκπαιδευμένες με το αντικείμενο τους με αποτέλεσμα να μας δίνουν όλα τα εφόδια για να μάθουμε.Το κλίμα στα μαθήματα είναι χαλαρό έτσι ώστε να αποδίδουμε καλύτερα και να λειτουργούμε σαν ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τη σχολή για όλα αυτά που μου έμαθε και που μου δίνει την ευκαιρία με το πέρας των μαθημάτων να παίρνω μέρος στα event που διοργανώνουν με αποτέλεσμα να αποκομίζω εμπειρίες από το χώρο!

 • Θεοδωρίδου Μαριάνθη
  Θεοδωρίδου Μαριάνθη, Nail Course & Ετήσιο Make Up

  Όταν έχεις όνειρο από μικρή να κάνεις τον κόσμο ομορφότερο,δεν υπάρχει καλύτερο αίσθημα απ’το να το πετύχεις. Και πόσο μάλλον όταν μαθαίνεις δίπλα στους καλύτερους. Υπέροχες αίθουσες, πλήρης εξοπλισμός και πάνω από όλα ευχάριστο κλίμα την ώρα του μαθήματος. Η καλύτερη επιλογή σχολής που μπορεί να κάνει μια κοπέλα που θέλει να έχει πετυχημένη πορεία στον χώρο είναι η ALL M COSMETICS.

 • Καζαντζίδου Ιωάννα
  Καζαντζίδου Ιωάννα, Nail Course

  Είμαι μαθήτρια της σχολής εδώ και μισό χρόνο, θα ήθελα να τονίσω πως το περιβάλλον της σχολής είναι πολύ ευχάριστο, τα καλλυντικά είναι εξαιρετικής ποιότητας. Η καθηγήτρια του τμήματος είναι πολύ αποδοτική στο μάθημα της και εξαιρετική επαγγελματίας. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το τμήμα μου (μακιγιάζ και fashion) όπως και από τη σχολή. Θα ήθελα να προτείνω σε όλες τις κοπέλες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το μακιγιάζ να προτιμήσουν την ALL M COSMETICS. Ευχαριστώ πολύ!

 • Αγγελίδου Κατερίνα
  Αγγελίδου Κατερίνα , Make Up Course

  Είμαι μαθήτρια της σχολής εδώ και μισό χρόνο, θα ήθελα να τονίσω πως το περιβάλλον της σχολής είναι πολύ ευχάριστο, τα καλλυντικά είναι εξαιρετικής ποιότητας. Η καθηγήτρια του τμήματος είναι πολύ αποδοτική στο μάθημα της και εξαιρετική επαγγελματίας. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το τμήμα μου (μακιγιάζ και fashion) όπως και από τη σχολή. Θα ήθελα να προτείνω σε όλες τις κοπέλες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το μακιγιάζ να προτιμήσουν την ALL M COSMETICS. Ευχαριστώ πολύ!

 • Πολατσίδου Δήμητρα
  Πολατσίδου Δήμητρα, Ετήσιο Make Up Course

  Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ALL M COSMETICS, ο χώρος είναι πολύ οργανωμένος και οι καθηγήτριες με πολλές γνώσεις και διάθεση να μας δείξουν τα πάντα. Τέλος υπάρχουν πολλά επαγγελματικά προϊόντα για να δοκιμάζουμε στο μάθημα του μακιγιάζ.

 • Ηλιάδου Ελένη
  Ηλιάδου Ελένη, Nail Course

  Ο χώρος της ALL M COSMETICS είναι πολύ ευχάριστος και οργανωμένος, υπάρχουν όλες οι παροχές για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων. Οι καθηγήτριες είναι πλήρως ενημερωμένες για το αντικείμενο που ασχολούνται και σε κατευθύνουν στα καλύτερα προϊόντα. Σου παρέχουν επαγγελματικά προϊόντα και εργαλεία για την διεξαγωγή των μαθημάτων. Οι ιδιοκτήτες της σχολής και το προσωπικό είναι συνεχώς διαθέσιμοι για την επίλυση τυχόν προβλήματος.

 • Μαριέττα Κιουπέλογλου
  Μαριέττα Κιουπέλογλου, Nails Course

  Το περιβάλλον της σχολής είναι πολύ ευχάριστο και από την άποψη της διακόσμησης, αλλά και των ανθρώπων. Οι καθηγήτριες είναι συνεχώς δίπλα σου σε ότι χρειαστείς και είναι πρόθυμες να σου λύσουν την κάθε απορία ‘όποτε και αν το χρειαστείς. Πλήρως εξοπλισμένοι με προϊόντα και γεμάτοι ενέργεια και ιδέες. Είμαι σχεδόν μισό χρόνο στην ALL M COSMETICS και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και από τις καθηγήτριες και από τους ιδιοκτήτες της σχολής. Ευχαριστώ πολύ!

 • Κοσμίδου Αμαλία
  Κοσμίδου Αμαλία, Make up course

  Έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο μαθημάτων στην ALL M COSMETICS, μπορώ πλέον με απόλυτη βεβαιότητα να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου. Ο χώρος είναι ζεστός και σε βοηθά να δημιουργήσεις, το προσωπικό είναι εξυπηρετικότατο, ευγενέστατο και τα ωράρια πράγματι ευέλικτα και βολικά.Όσον αφορά την ποιότητα του μαθήματος, ομολογώ πως έχω εντυπωσιαστεί. Οι ώρες κυλούν δημιουργικά και ταυτόχρονα ευχάριστα, καθώς έχουμε την μοναδική δυνατότητα να δουλέψουμε σε έναν επαγγελματικό χώρο, με επαγγελματικά προϊόντα και υπό την επίβλεψη μιας πεπειραμένης καθηγήτριας- μέντορα. Η καθηγήτρια make up artist με βοήθησε σε ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα να εξελιχθώ ως επαγγελματίας, καθώς με ενέπνευσε, με δίδαξε και πραγματικά μου έμαθε να βλέπω. Σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και συνιστώ την ακαδημία ALL M COSMETICS σε όποιον επιθυμεί να εισχωρήσει στο χώρο του μακιγιάζ έχοντας τις καλύτερες βάσεις.

Ξεκίνησε άμεσα το υπέροχο ταξίδι σου στον κόσμο της Ομορφιάς και της Αισθητικής!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας από τις 10:00 πμ. έως τις 20:00 μ.μ
στο 2318 509912 για την περιοχή της Θεσσαλονίκης
ή 2410 555747 για την περιοχή της Λάρισας