ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

Εκπαίδευση μακιγιάζ, ονυχοπλαστικής ,βλεφαρίδων και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια Lash Lift, Brow Lift, One By One, Henna Tattoo.

Master Make up 3rd Level

Για σένα που θέλεις να ολοκληρώσεις τις γνώσεις σου και να αποκτήσεις ακόμη περισσότερη δύναμη στην αγορά εργασίας, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Master Make up σου προσφέρει τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που χρειάζεσαι για να απογειώσεις την καριέρα σου ως make-up artist.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση Master Make-up, είσαι έτοιμη/έτοιμος να απογειώσεις την καριέρα σου ως master make-up artist και να εργαστείς:

 • Δούλεψε και εσύ σε θεατρικές, τηλεοπτικές -ακόμη και- κινηματογραφικές παραγωγές!

 • Γίνε Head Make-up Artist και ηγήσου μιας καλλιτεχνικής ομάδας! Ηγέτης καλλιτεχνικής ομάδας γνωστών εταιριών στον χώρο της κοσμετολογίας και της αισθητικής, ηγέτης make up ομάδας μιας επίδειξης μόδας ή μιας μεγάλης φωτογράφησης είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σου!

 • Απογείωσε την καριέρα σου και γίνε ακόμη και καθηγητής-τρια της τέχνης του make-up!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Παρακάτω αναφέρονται μερικές μόνο από τις ενότητες που περιλαμβάνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Master Make up 3rd level:

 • Μακιγιάζ φωτογράφησης – Θεωρία, κανόνες και τεχνικές μακιγιάζ φωτογράφησης – Φωτογράφηση και ανάλυση
 • Τηλεοπτικό μακιγιάζ-Θεωρία, ανάλυση, φώτα, φίλτρα -Κινηματογραφικό μακιγιάζ
 • Θεωρία, ιστορία, διαφορές με τηλεοπτικό μακιγιάζ -Τεχνική “κινηματογραφική γήρανση”
 • Θεατρικό μακιγιάζ -Υλικά, εργαλεία, βασικές γνώσεις
 • Τεχνική “θεατρική γήρανση” -Ινδικό μακιγιάζ-Ιαπωνικό μακιγιάζ (γκέισα) -Μακιγιάζ  ethnic
 • Τεχνική “αλλαγή φύλλου” από άνδρα σε γυναίκα και αντίστροφα
 • Παιδικό μακιγιάζ-Μακιγιάζ fantasy-Special effect -Θεωρία, υλικά
 • Τεχνική “παραμόρφωση” με κερί ( αλλαγή μύτης, πηγούνι, κοψίματα)
 • Τεχνική “μώλωπες” (νωποί και μη)-Τεχνική ”κομμένες φλέβες”
 • Τεχνική ”εγκαύματα” πρώτου, δεύτερου και τρίτου βαθμού
 • Μεταμφιέσεις -Τεχνική “ταλαιπωρημένο πρόσωπο”-Τεχνική “ναρκομανής” -Τεχνική “σάπια δόντια”
 • Τεχνική “χτυπημένο πρόσωπο”-Τοποθέτηση/δημιουργία γενειάδα, φρύδια, μουστάκι
 • Body painting-Υλικά, πινέλα, εργαλεία, βαφές
 • Body painting ελεύθεροθέμα-Henna tattoo

Το πρόγραμμα διαρκεί 3 μήνες
Δωρεάν τα υλικά εκπαίδευσης
Πρωινά, απογευματινά και βραδινά τμήματα
Εκπαιδευτικά πρόγραμμα Master Make-up σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

 • Δέσποινα Σωτηριάδου
  Δέσποινα Σωτηριάδου, Nails Course

  Ο χώρος της σχολής είναι πολύ ωραίος όπως και το περιβάλλον. Η αίθουσα είναι άνετη και ωραία. Οι ιδιοκτήτες είναι πάντα δίπλα μας και με ενδιαφέρον προς τους μαθητές. Η καθηγήτρια είναι εξαιρετική ως προς τη συμπεριφορά των μαθητών, στις γνώσεις της τέχνης των νυχιών και επικοινωνιακή. Απίστευτη και εκ μέρους μου την ευχαριστώ πολύ. Τα προϊόντα της σχολής είναι πολύ καλά. Ευχαριστώ πολύ.

 • Καρακίτσου Ελένη
  Καρακίτσου Ελένη, Nails Course

  Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και σε αυτό με βοήθησε η ALL M COSMETICS. Συνάντησα έναν χώρο ζεστό με όμορφη διακόσμηση, μεγάλες αίθουσες και πλήρως εξοπλισμένες. Οι καθηγήτριες είναι άρτια εκπαιδευμένες με το αντικείμενο τους με αποτέλεσμα να μας δίνουν όλα τα εφόδια για να μάθουμε.Το κλίμα στα μαθήματα είναι χαλαρό έτσι ώστε να αποδίδουμε καλύτερα και να λειτουργούμε σαν ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τη σχολή για όλα αυτά που μου έμαθε και που μου δίνει την ευκαιρία με το πέρας των μαθημάτων να παίρνω μέρος στα event που διοργανώνουν με αποτέλεσμα να αποκομίζω εμπειρίες από το χώρο!

 • Θεοδωρίδου Μαριάνθη
  Θεοδωρίδου Μαριάνθη, Nail Course & Ετήσιο Make Up

  Όταν έχεις όνειρο από μικρή να κάνεις τον κόσμο ομορφότερο,δεν υπάρχει καλύτερο αίσθημα απ’το να το πετύχεις. Και πόσο μάλλον όταν μαθαίνεις δίπλα στους καλύτερους. Υπέροχες αίθουσες, πλήρης εξοπλισμός και πάνω από όλα ευχάριστο κλίμα την ώρα του μαθήματος. Η καλύτερη επιλογή σχολής που μπορεί να κάνει μια κοπέλα που θέλει να έχει πετυχημένη πορεία στον χώρο είναι η ALL M COSMETICS.

 • Καζαντζίδου Ιωάννα
  Καζαντζίδου Ιωάννα, Nail Course

  Είμαι μαθήτρια της σχολής εδώ και μισό χρόνο, θα ήθελα να τονίσω πως το περιβάλλον της σχολής είναι πολύ ευχάριστο, τα καλλυντικά είναι εξαιρετικής ποιότητας. Η καθηγήτρια του τμήματος είναι πολύ αποδοτική στο μάθημα της και εξαιρετική επαγγελματίας. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το τμήμα μου (μακιγιάζ και fashion) όπως και από τη σχολή. Θα ήθελα να προτείνω σε όλες τις κοπέλες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το μακιγιάζ να προτιμήσουν την ALL M COSMETICS. Ευχαριστώ πολύ!

 • Αγγελίδου Κατερίνα
  Αγγελίδου Κατερίνα , Make Up Course

  Είμαι μαθήτρια της σχολής εδώ και μισό χρόνο, θα ήθελα να τονίσω πως το περιβάλλον της σχολής είναι πολύ ευχάριστο, τα καλλυντικά είναι εξαιρετικής ποιότητας. Η καθηγήτρια του τμήματος είναι πολύ αποδοτική στο μάθημα της και εξαιρετική επαγγελματίας. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το τμήμα μου (μακιγιάζ και fashion) όπως και από τη σχολή. Θα ήθελα να προτείνω σε όλες τις κοπέλες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το μακιγιάζ να προτιμήσουν την ALL M COSMETICS. Ευχαριστώ πολύ!

 • Πολατσίδου Δήμητρα
  Πολατσίδου Δήμητρα, Ετήσιο Make Up Course

  Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ALL M COSMETICS, ο χώρος είναι πολύ οργανωμένος και οι καθηγήτριες με πολλές γνώσεις και διάθεση να μας δείξουν τα πάντα. Τέλος υπάρχουν πολλά επαγγελματικά προϊόντα για να δοκιμάζουμε στο μάθημα του μακιγιάζ.

 • Ηλιάδου Ελένη
  Ηλιάδου Ελένη, Nail Course

  Ο χώρος της ALL M COSMETICS είναι πολύ ευχάριστος και οργανωμένος, υπάρχουν όλες οι παροχές για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων. Οι καθηγήτριες είναι πλήρως ενημερωμένες για το αντικείμενο που ασχολούνται και σε κατευθύνουν στα καλύτερα προϊόντα. Σου παρέχουν επαγγελματικά προϊόντα και εργαλεία για την διεξαγωγή των μαθημάτων. Οι ιδιοκτήτες της σχολής και το προσωπικό είναι συνεχώς διαθέσιμοι για την επίλυση τυχόν προβλήματος.

 • Μαριέττα Κιουπέλογλου
  Μαριέττα Κιουπέλογλου, Nails Course

  Το περιβάλλον της σχολής είναι πολύ ευχάριστο και από την άποψη της διακόσμησης, αλλά και των ανθρώπων. Οι καθηγήτριες είναι συνεχώς δίπλα σου σε ότι χρειαστείς και είναι πρόθυμες να σου λύσουν την κάθε απορία ‘όποτε και αν το χρειαστείς. Πλήρως εξοπλισμένοι με προϊόντα και γεμάτοι ενέργεια και ιδέες. Είμαι σχεδόν μισό χρόνο στην ALL M COSMETICS και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και από τις καθηγήτριες και από τους ιδιοκτήτες της σχολής. Ευχαριστώ πολύ!

 • Κοσμίδου Αμαλία
  Κοσμίδου Αμαλία, Make up course

  Έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο μαθημάτων στην ALL M COSMETICS, μπορώ πλέον με απόλυτη βεβαιότητα να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου. Ο χώρος είναι ζεστός και σε βοηθά να δημιουργήσεις, το προσωπικό είναι εξυπηρετικότατο, ευγενέστατο και τα ωράρια πράγματι ευέλικτα και βολικά.Όσον αφορά την ποιότητα του μαθήματος, ομολογώ πως έχω εντυπωσιαστεί. Οι ώρες κυλούν δημιουργικά και ταυτόχρονα ευχάριστα, καθώς έχουμε την μοναδική δυνατότητα να δουλέψουμε σε έναν επαγγελματικό χώρο, με επαγγελματικά προϊόντα και υπό την επίβλεψη μιας πεπειραμένης καθηγήτριας- μέντορα. Η καθηγήτρια make up artist με βοήθησε σε ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα να εξελιχθώ ως επαγγελματίας, καθώς με ενέπνευσε, με δίδαξε και πραγματικά μου έμαθε να βλέπω. Σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και συνιστώ την ακαδημία ALL M COSMETICS σε όποιον επιθυμεί να εισχωρήσει στο χώρο του μακιγιάζ έχοντας τις καλύτερες βάσεις.

Ξεκίνησε άμεσα το υπέροχο ταξίδι σου στον κόσμο της Ομορφιάς και της Αισθητικής!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας από τις 10:00 πμ. έως τις 20:00 μ.μ
στο 2318 509912 για την περιοχή της Θεσσαλονίκης
ή 2411 103082 για την περιοχή της Λάρισας