ΟΝΕ ΒΥ ΟΝΕ (ΤΡΙΧΑ-ΤΡΙΧΑ)

One-by-one ή αλλιώς μέθοδος τοποθέτησης «τρίχα-τρίχα» στις υπάρχουσες βλεφαρίδες.
Πρόκειται για την απόλυτη μέθοδο που προσφέρει το πλέον φυσικό αποτέλεσμα στην προσθετική βλεφαρίδων.
Οι ασκήσεις πράξεις γίνονται σε πρώτη φάση σε κούκλα-μοντέλο και στη συνέχεια κάθε σπουδάστρια/σπουδαστής έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε φυσικό μοντέλο!

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:
• Θεωρία για την υγιεινή στο χώρο εργασίας
• Θεωρία για τη χρήση των σωστών προϊόντων αλλά και επίδειξη ενδεδειγμένης σειράς σχετικών προϊόντων
• Θεωρία και συζήτηση των ζητημάτων/αποριών που ενδέχεται να προκύψουν κατά την εφαρμογή
• Συζήτηση για τους τύπους των ματιών και για την προσαρμογή κάθε τύπου βλεφαρίδας
• Τεχνική εφαρμογή και styling βλεφαρίδων
• Ασκήσεις πράξεις – ξεκίνημα εφαρμογής/ τοποθέτηση βλεφαρίδων
• Ασκήσεις πράξεις –εφαρμογή των σωστών κανόνων στην προσθετική βλεφαρίδων
• Ασκήσεις πράξεις – τελειώνοντας την εφαρμογή βλεφαρίδων
• Ενημέρωση για την φροντίδα και την συντήρηση των βλεφαρίδων

Πρόγραμμα σεμιναρίου
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 10 ώρες.
10:00 π.μ.-12:00 μ.μ. – Θεωρητικό πρόγραμμα
12:00 μ.μ.-14:00 μ.μ. – Εφαρμογή θεωρητικών μαθημάτων σε μοντέλο-κούκλα
00:00μ.μ -20:00 – Ασκήσεις πράξεις σε φυσικό μοντέλο

Σε κάθε σεμινάριο παρέχονται εντελώς δωρεάν τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κατά τις ασκήσεις πράξεις.

Ολιγομελή τμήματα 5-6 ατόμων

 

Πληροφορίες:
Θεσσαλονίκη Τσιμισκή Καρόλου Ντηλ 18 6ος όροφος στο τηλέφωνο 2314 000503
Λάρισα Παλαμά 2 με Παναγούλη γωνία 1ος όροφος στο τηλέφωνο 2411103082

EYELASH VOLUME (2D,3D, 4D, 5D)

Μονοήμερο σεμινάριο για επαγγελματίες . Τεχνική 2D,3D,4D, VOLUME, RUSSIAN VOLUME
Γιατί την Volume τεχνική;
Όταν δουλεύεις την κλασσική τεχνική τρίχα τρίχα τοποθετείς ένα extension σε κάθε φυσική τρίχα. Όταν ξεκινάς να δουλεύεις την τεχνική Volume μαθαίνεις να δουλεύεις με τουφάκια. Τα τουφάκια μπορούν να δημιουργηθούν με 2, 3, 4, 5 extension.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:
• Σωστή επιλογή extension για κάθε βλεφαρίδα
• Σωστός τρόπος προετοιμασίας extension για την τεχνική Volume
• Σωστή ποσότητα κόλλας
• 4 τεχνικές για το πώς να δημιουργήσετε τουφάκια
• Πώς να πετύχετε 2D, 4D -Tips της Volume τεχνικής
• Σωστή φροντίδα για μετά την τοποθέτηση
• Practice σε κούκλα και σε φυσικό μοντέλο
Διάρκεια σεμιναρίου 10:00πμ – 20:00μμ
Δωρεάν τα υλικά εκπαίδευσης
Τμήματα λειτουργούν 5-6 ατόμων.

ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

 • Δέσποινα Σωτηριάδου
  Δέσποινα Σωτηριάδου, Nails Course

  Ο χώρος της σχολής είναι πολύ ωραίος όπως και το περιβάλλον. Η αίθουσα είναι άνετη και ωραία. Οι ιδιοκτήτες είναι πάντα δίπλα μας και με ενδιαφέρον προς τους μαθητές. Η καθηγήτρια είναι εξαιρετική ως προς τη συμπεριφορά των μαθητών, στις γνώσεις της τέχνης των νυχιών και επικοινωνιακή. Απίστευτη και εκ μέρους μου την ευχαριστώ πολύ. Τα προϊόντα της σχολής είναι πολύ καλά. Ευχαριστώ πολύ.

 • Καρακίτσου Ελένη
  Καρακίτσου Ελένη, Nails Course

  Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και σε αυτό με βοήθησε η ALL M COSMETICS. Συνάντησα έναν χώρο ζεστό με όμορφη διακόσμηση, μεγάλες αίθουσες και πλήρως εξοπλισμένες. Οι καθηγήτριες είναι άρτια εκπαιδευμένες με το αντικείμενο τους με αποτέλεσμα να μας δίνουν όλα τα εφόδια για να μάθουμε.Το κλίμα στα μαθήματα είναι χαλαρό έτσι ώστε να αποδίδουμε καλύτερα και να λειτουργούμε σαν ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τη σχολή για όλα αυτά που μου έμαθε και που μου δίνει την ευκαιρία με το πέρας των μαθημάτων να παίρνω μέρος στα event που διοργανώνουν με αποτέλεσμα να αποκομίζω εμπειρίες από το χώρο!

 • Θεοδωρίδου Μαριάνθη
  Θεοδωρίδου Μαριάνθη, Nail Course & Ετήσιο Make Up

  Όταν έχεις όνειρο από μικρή να κάνεις τον κόσμο ομορφότερο,δεν υπάρχει καλύτερο αίσθημα απ’το να το πετύχεις. Και πόσο μάλλον όταν μαθαίνεις δίπλα στους καλύτερους. Υπέροχες αίθουσες, πλήρης εξοπλισμός και πάνω από όλα ευχάριστο κλίμα την ώρα του μαθήματος. Η καλύτερη επιλογή σχολής που μπορεί να κάνει μια κοπέλα που θέλει να έχει πετυχημένη πορεία στον χώρο είναι η ALL M COSMETICS.

 • Καζαντζίδου Ιωάννα
  Καζαντζίδου Ιωάννα, Nail Course

  Είμαι μαθήτρια της σχολής εδώ και μισό χρόνο, θα ήθελα να τονίσω πως το περιβάλλον της σχολής είναι πολύ ευχάριστο, τα καλλυντικά είναι εξαιρετικής ποιότητας. Η καθηγήτρια του τμήματος είναι πολύ αποδοτική στο μάθημα της και εξαιρετική επαγγελματίας. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το τμήμα μου (μακιγιάζ και fashion) όπως και από τη σχολή. Θα ήθελα να προτείνω σε όλες τις κοπέλες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το μακιγιάζ να προτιμήσουν την ALL M COSMETICS. Ευχαριστώ πολύ!

 • Αγγελίδου Κατερίνα
  Αγγελίδου Κατερίνα , Make Up Course

  Είμαι μαθήτρια της σχολής εδώ και μισό χρόνο, θα ήθελα να τονίσω πως το περιβάλλον της σχολής είναι πολύ ευχάριστο, τα καλλυντικά είναι εξαιρετικής ποιότητας. Η καθηγήτρια του τμήματος είναι πολύ αποδοτική στο μάθημα της και εξαιρετική επαγγελματίας. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το τμήμα μου (μακιγιάζ και fashion) όπως και από τη σχολή. Θα ήθελα να προτείνω σε όλες τις κοπέλες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το μακιγιάζ να προτιμήσουν την ALL M COSMETICS. Ευχαριστώ πολύ!

 • Πολατσίδου Δήμητρα
  Πολατσίδου Δήμητρα, Ετήσιο Make Up Course

  Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ALL M COSMETICS, ο χώρος είναι πολύ οργανωμένος και οι καθηγήτριες με πολλές γνώσεις και διάθεση να μας δείξουν τα πάντα. Τέλος υπάρχουν πολλά επαγγελματικά προϊόντα για να δοκιμάζουμε στο μάθημα του μακιγιάζ.

 • Ηλιάδου Ελένη
  Ηλιάδου Ελένη, Nail Course

  Ο χώρος της ALL M COSMETICS είναι πολύ ευχάριστος και οργανωμένος, υπάρχουν όλες οι παροχές για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων. Οι καθηγήτριες είναι πλήρως ενημερωμένες για το αντικείμενο που ασχολούνται και σε κατευθύνουν στα καλύτερα προϊόντα. Σου παρέχουν επαγγελματικά προϊόντα και εργαλεία για την διεξαγωγή των μαθημάτων. Οι ιδιοκτήτες της σχολής και το προσωπικό είναι συνεχώς διαθέσιμοι για την επίλυση τυχόν προβλήματος.

 • Μαριέττα Κιουπέλογλου
  Μαριέττα Κιουπέλογλου, Nails Course

  Το περιβάλλον της σχολής είναι πολύ ευχάριστο και από την άποψη της διακόσμησης, αλλά και των ανθρώπων. Οι καθηγήτριες είναι συνεχώς δίπλα σου σε ότι χρειαστείς και είναι πρόθυμες να σου λύσουν την κάθε απορία ‘όποτε και αν το χρειαστείς. Πλήρως εξοπλισμένοι με προϊόντα και γεμάτοι ενέργεια και ιδέες. Είμαι σχεδόν μισό χρόνο στην ALL M COSMETICS και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και από τις καθηγήτριες και από τους ιδιοκτήτες της σχολής. Ευχαριστώ πολύ!

 • Κοσμίδου Αμαλία
  Κοσμίδου Αμαλία, Make up course

  Έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο μαθημάτων στην ALL M COSMETICS, μπορώ πλέον με απόλυτη βεβαιότητα να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου. Ο χώρος είναι ζεστός και σε βοηθά να δημιουργήσεις, το προσωπικό είναι εξυπηρετικότατο, ευγενέστατο και τα ωράρια πράγματι ευέλικτα και βολικά.Όσον αφορά την ποιότητα του μαθήματος, ομολογώ πως έχω εντυπωσιαστεί. Οι ώρες κυλούν δημιουργικά και ταυτόχρονα ευχάριστα, καθώς έχουμε την μοναδική δυνατότητα να δουλέψουμε σε έναν επαγγελματικό χώρο, με επαγγελματικά προϊόντα και υπό την επίβλεψη μιας πεπειραμένης καθηγήτριας- μέντορα. Η καθηγήτρια make up artist με βοήθησε σε ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα να εξελιχθώ ως επαγγελματίας, καθώς με ενέπνευσε, με δίδαξε και πραγματικά μου έμαθε να βλέπω. Σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και συνιστώ την ακαδημία ALL M COSMETICS σε όποιον επιθυμεί να εισχωρήσει στο χώρο του μακιγιάζ έχοντας τις καλύτερες βάσεις.

Ξεκίνησε άμεσα το υπέροχο ταξίδι σου στον κόσμο της Ομορφιάς και της Αισθητικής!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας από τις 10:00 πμ. έως τις 20:00 μ.μ
στο 2318 509912 για την περιοχή της Θεσσαλονίκης
ή 2410 555747 για την περιοχή της Λάρισας